Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gnesta, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Gnesta, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

05:29 SOS-larm om brand på en golfklubb i Gnesta. Enligt larmet ska stora delar av byggnaden stå i lågor. När polis anlänt till platsen visade det sig att byggnaden är helt övertänd. Det råder stor spridningsrisk och polis assisterar räddningstjänsten. Det finns i nuläget inget rättsläge. Uppdatering 12:28: En anmälan om mordbrand kommer skrivas. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Den undersökningen kommer tidigast att göras under måndagen. Ingen person har skadats i samband med branden och i nuläget finns ingen misstänkt. Polisen kommer utreda brandorsaken.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, psykisk ohälsa, fylleri, trafikkontroller, viltolyckor med hjort och rådjur, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...