Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Södermanlands län

God morgon! Mellan klockan 22 på onsdagen och 08 på nationaldagen den 6 juni har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det har bland annat rört sig om omhändertagande av berusade personer, viltolyckor och personkontroller. 

 

22:34, Katrinheholm

Larm om bråk mellan flera personer inkommer till polisens regionledningscentral.En person skadades i bråket. Skadorna uppges inte vara livshotande. Flera personer är misstänkta för brott i samband med händelsen. 

Uppdatering 08:25 

Ärendet har startat som en trafikolycka. Av okänd anledning har ett antal personer hamnat i slagsmål. Flera personer skadades vid händelsen, skadeläget är för närvarande oklart. 

En person gripen och sedermera anhållen misstänkt för misshandel. Två ytterligare personer är misstänkta för brott i samband med händelsen. Det rör sig bland annat om vårdslöshet i trafik. Ärendet är nu åklagarlett och polisen kommer i nuläget inte kunna lämna närmare uppgifter. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...