Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Drakensköldsgatan, Eskilstuna, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Nyköping, Drakensköldsgatan, Eskilstuna, Katrineholm, Södermanlands län

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral under söndagsdygnet hanterat 30 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller misstänkt påverkan av narkorika. Gårdagskvällens trafikolycka i Nyköping, se separat händelsenotis.

23:07 SOS larmade polis och räddningstjänst till en frisersalong på Drakensköldsgatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Någon verkar ha kastat in ett brinnande föremål i salongen. Branden släcktes av räddningstjänsten och en förundersökning om mordbrand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Under söndagen kommer en teknisk undersökning att ske och platsen är tills dess avspärrad. 

01:06 SOS larmade räddningstjänst och polis till Klargöringsvägen med anledning av en brand i en företagsbyggnad. Branden släcktes under natten av räddningstjänst. Branden misstänks vara anlagd. En utredning om mordbrand är påbörjad. Ingen person kom till skada i branden och det finns i nuläget ingen misstänkt. Under söndagen kommer en teknisk undersökning att ske och platsen är tills dess avspärrad. 

01:24 Polisen larmades till en lägenhet i Katrineholm. En inringare hade hört ljud av bråk från en lägenhet. I lägenheten mötte polispatrullen en ensam kvinna som uppträdde aggressivt mot polispatrullen. Kvinnan belades med handfängsel och omhändertogs. Hon misstänkts för ringa narkotikabrott och våld mot tjänsteman.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra