Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Katrineholm, Folkesta, Eskilstuna, Södermanlands län

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal ärenden av olika slag, de flesta dock utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två personer har fått följa med för provtagning.

01.52 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 52 i Katrineholm uppstod misstanke uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 35-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav, grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Med i bilen fanns en passagerare. Det var en kvinna som också fick förlja med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Hon var så kraftigt påverkad att hon placerades i en tillnyktringscell. 

03.06 vid en rutinkontroll av en bilist på E20 vid Folkesta, Eskilstuna uppstod misstanke om narkotikabrott. Polisen genomförde en husrannsakan i bilen för att eftersöka narkotika, men ingen narkotika påträffades. Bilföraren, en man i 20-årsåldern misstänks för grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Mest läst av andra