Karta som med röd fyrkant ramar in Markörgatan, Brandbergen, Haninge, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Skadad anträffad i trapphus.

Markörgatan, Brandbergen, Haninge, Stockholms län

Polis och sjukvård larmas till Markörgatan i Brandbergen där en privatperson har hittat en skadad man i ett trapphus. Mannen är allvarligt skadad efter att ha utsatts för kraftig våld av okänt slag och förs till sjukhus med ambulans för vård.
Med anledning av händelsen har polisen upprättat stora avspärrningar på platsen och ingen trafik släpps för närvarande in i området. Detta påverkar bland annat busstrafik.

Uppdatering kl 23:00
Vid arbetet i området efter den intiala händelsen anträffas ett misstänkt farligt föremål och polisen inleder en förundersökning om brott mot LBE (lagen om brandfarliga och explosiva varor) samt förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Nationella bombskyddet kallas till platsen och strax före klockan 23:00 har föremålet oskadliggjorts. Avspärrningarna i området kommer därmed att kunna minskas. 
Polisen har i nuläget ingen annan information att ge om händelserna på platsen eller om målsägarens tillstånd.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra