Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm samt Christer Fuxborg.

Hisingen, Rambergsvägen, Handelsboden, Rambergsvallen, Munkedal, Ekbacken, Mellerud, Oxgatan, Västra Frölunda, Marklandsgatan, Guldheden, Ulricehamn, Street Food, Bergsjön, Stjärnbildsgatan, Månstrimman, Västra Götaland

20.36 Hisingen, butiksrån
Vid Rambergsvägen inne på Lilla Handelsboden är det två delvis maskerade killar som tilltvingar sig pengar under pistolhot. Efter rånet sprang de i riktning mot Rambergsvallen. Ingen person kom till skada.

20.59 Munkedal, brand
Vid Ekbacken börjar det brinna i en köksfläkt inne i köket på servioceboendet. De boende evakueras och räddningstjänsten släcker branden. I nuläget inga kända personskor.

21.06 Mellerud, inbrott
Vid Oxgatan är det en familj som upptäcker att det varit inbrott i deras bostad. DEt saknas pengar, klockor och smycken.

00.35 Västra Frölunda, drograttfylleri
Vid Marklandsgatan är det en manlig bilist som vägrar stoppa på polismans tecken under bilfärd. Polisen följer efter mannen upp mot Guldheden där mannen kolliderar med två parkerade bilar. Han grips och är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik.

00.44 Ulricehamn, inbrott
En man grips i sin lägenhet efter att han gjort inbrott på Street Food och stulit kött. Efter inbrottet stjäl han en cykel och cyklar hem till sin bosatd. Spåren i snön leder polisen till lägenheten där även köttet anträffas och cykeln.

06.28 Bergsjön, inbrott
Vid Stjärnbildsgatan upptäcker personal på förskolan Månstrimman att det varit inbrott. Bland annat har någon brutit upp ett kassaskåp.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra