Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

God morgon. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Alingsås, Lilla Torget, Tidaholm, Västra Drottningvägen, Uddevalla, Kungsgatan, Norra Hamngatan, Lidköping, Göteborg, Västra götalands län

21.37 Alingsås, brand
Räddningstjänst, ambulans och polis åker på en fullt utvecklad brand i en lägenhet på Lilla Torget. En man körs med ambulans till sjukhus, mannen avlider senare och anhöriga underrättas. En avspärrning görs och en anmälan om mordbrand skrivs.

22.04 Tidaholm, drograttfyllei
På en parkering på Västra Drottningvägen kontrollerar polis en personbil. Föraren, en man född 1991 misstänks för drograttfylleri och tas med för provtagning. Även passageraren, en kvinna född 1990 misstänks för narkotikabrott eget bruk och tas med för provtagning, båda är gripna. Föraren misstänks även för grov olovlig körning, bilen är avställd.  

00.47 Uddevalla, misshandel
Polis larmas till Kungsgatan där en man i 30-årsåldern skall bråka och slåss. Mannen har lämnat platsen men hittas på Norra Hamngatan, han är mycket berusad och omhändertas för fylleri, han misstänks även för misshande. Två personer skall vara slagna, oklart gällande personskador.  

02.00 Lidköping, misshandel
På Hotell Stadt har en man i 25-årsåldern kastat ut en annan man genom en ruta på hotellet. Den utkastade mannen körs av polis till sjukhus, oklart skadeläge. En anmälan om misshandel skrivs.

03.47 Göteborg, narkotikabrott
En omhändertagen man för fylleri visar sig ha narkotika på sig och misstänks för narkotikabrott innehav. Narkotikan tas i beslag och en anmälan skrivs.  


 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...