Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Nedan kommer ett urplock från nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Göteborg, Nedre Kvarnbergsgatan, Keplers Gata, Johanneberg, Falköping, Södra Tvärvägen, Uddevalla, Brunegårdsvägen, Västra götalands län

21.14 Göteborg, inbrottsstöld.
En person upptäcker att det är en utslagen ruta till ett kontor på Nedre Kvarnbergsgatan varför polis kallas till platsen. Man kan konstatera att man förmodligen inte varit inne i lokalerna men troligen kommit över något som fanns inom räckhåll då det hänger lösa sladdar ut genom fönstret, patrullen skriver en anmälan.

21.46 Göteborg, bilbrand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Keplers Gata då en bil brinner inne i ett p-garage.Branden släcks och patrullen skriver en anmälan utan misstanke om brott.

00.42 Göteborg, grov misshandel.
En person påträffas skadad i Johanneberg varför ambulans samt polis larmas till platsen. Mannen har blivit slagen med någon form av tillhygge varför han körs till sjukhus för vård. Poliserna söker igenom närområdet och där kan en person gripas som kan sättas i samband med det grova brottet.

01.44 Falköping, trafikbrott.
En patrull stannar och kontrollerar en Epa-traktor på Södra Tvärvägen. Visar sig att den går alldeles för fort varför den tas i beslag. Förarens körkort omhändertas samt man skriver en anmälan om olovlig körning.

03.07 Uddevalla, inbrottsstöld.
Ett väktarbolag får in ett så kallat kameralarm där man kan se hur två obehöriga personer rör sig inne på ett område som är inhägnat. Polis samt väktare till platsen som kan ganska snabbt gripa en av de två personerna som befann sig inne på området som tillhör ett företag som handlar med stålvaror på Brunegårdsvägen. Den andra personen påträffas inte och man ser till att laga staketet som tjuvarna klippt upp i samband med händelsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...