Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Lysekil, Badhusberget, Hisingen, Bäckebol, Sahlgrenska Sjukhuset, Borås, Ekängsgatan, Västra götalands län

22.14 Lysekil, våld mot tjänsteman
Vid Badhusberget är det ett flertal maskerade ungdomar som kastar sten mot en kvinnlig väktare som sitter i sin väktarbil. Hon blir tvungen att lämna bilen för att ta skydd i en trappuppgång i närheten samtidigt som hon larmar polis. Hon ser från trappuppgången att ungdomarna slår sönder väktarbilen.
Polis kommer till platsen och hon är oskadd och allmänhet är på platsen för att hjälpa henne. Polis söker i området utan att hitta ungdomarna. En anmälan skrivs gällande våld mot tjänsteman och skadegörelse. 

22.17 Hisingen, trafikolycka
På E6 vid Bäckebol är det tre bilar inblandade i en olycka. En person körs till Sahlgrenska sjukhuset med okända skador. Trafiken i norrgående riktning stängs av under pågående bärgning.

04.25 Borås, brand
Vid Ekängsgatan är det en person som försöker anlägga en brand genom ett brevlådeinkast till en ung man. Denne lyckas släcka branden från insidan. Inga personskador. Polis letar efter den skyldige.

06.18 Orust, inbrott
Vid Kungsviken upptäcker en byggherre att det varit inbrott i en nybyggnation. Det saknas vitvaror. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...