Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Trollhättan, Mölndal, Kikås, Färgelanda, Göteborg, Brunnsparken, Valand, Västra götalands län

22.29 Trollhättan, misshandel
I centrala Trollhättan ser vittnen hur en man misshandlas av tre andra män. Bland annat sparkar de på honom när han ligger på marken. Senare grips tre personer misstänkta för misshandeln. De är misstänkta för grov misshandel. Enligt initiala uppgifter var den skadade mannen ej i behov av sjukhusvård.

22.49 Mölndal, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en lägenhet i Kikås. Det brann i köket. Vid matlagning med en fritös har det tagit sig kring köksfläkten. Räddningstjänsten släckt branden. En person skadas lindrigt och behöver inte uppsöka sjukhus. Polispatrull skriver anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03.36 Färgelanda, grov misshandel
En kvinna misshandlas av en man i en bil. Kvinnan kommer ut ur bilen och kan söka hjälp med att larma polis. Kvinna körs i ambulans till sjukhus med okända skador. Anmälan om grov misshandel skriven. Ingen är gripen men en person är utpekad för misshandeln.

03.42 Göteborg, misshandel
Polis larmas till Brunnsparken där fyra personer i samband med ett bråk misshandlat en person med kniv. Den skadade personen har skärskador i benen. Han körs i ambulans till sjukhus. Okänt skadeläge. Ingen är gripen men det finns bra vittnesuppgifter på de fyra misstänkta. Anmälan gäller grov misshandel.

04.00 Göteborg, misshandel
Vid hållplats Valand i centrala Göteborg. Har flera personer slagits. Polis på plats och tar upp flera misshandelsanmälningar. Ingen person gripen.

 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...