Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Hönö, Göteborg, Tanum, Knäm, Husqvarna, Kungälv, Hällebergsgatan, Västra götalands län

23.20 Hönö, drograttfylleri m.m.
Vid färjeläget kontrolleras en bil av polisen. Förare är en kvinna i 50-årsåldern som saknar körkort och hon misstänks även vara narkotikapåverkad. Hon tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri. Bilen tas i beslag.

00.27 Göteborg, trafikolycka
På Masthuggskajen inte så långt från Danmarksfärjan har två lastbilar kört ihop. Lastbilarna har rammat varandra längs sidan men inga personer har skadats. Polisen skriver en rapport om vårdslöshet i trafik.

01.27 Tanum, inbrott
Larm om inbrott på maskinfirma i Knäm. Väktare som är först på plats kan konstatera att det varit inbrott och ett fönster är sönderslaget. Polisen söker igenom lokalerna men inga tjuvar finns kvar. 12-13 motorsågar av märket Husqvarna är stulna och polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott. Ingen gripen.

01.57 Kungälv, bilbrand
På Hällebergsgatan vaknar boende av oväsen och att det brinner i bilar. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Branden har startat i en bil och spridit sig och skadat ytterligare tre bilar. Troligen är branden anlagd och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador.

05.58 Åmål, trafikolycka
På E45 vid Tösse har det inträffat en singelolycka. En bilist har kört in i ett räcke och det är totalstopp i trafiken då det ligger mycket grejer på vägen. Föraren är ur bilen men det är oklart om det är några personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...