Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

Göteborg, Godhemsgatan, Borås, Kyrkbyn, Falköping, Wetterlinsgatan, Mölnlycke, Västra götalands län

22.09 Göteborg, skadegörelse
På Godhemsgatan ser vittnen ett gäng som gått upp på taket på en bil och står och hoppar. De har även slagit sönder en skylt i närheten. Polisen söker i området men hittar inga misstänkta. En anmälan om skadegörelse skrivs.

03.06 Borås, brand
Larm om brand i bostad i Kyrkbyn. När räddningstjänsten kommer fram är det en hel del rökutveckling. Det visar sig vara en plaststol som av okänd anledning börjat brinna. Mindre brand och ingen anmälan behöver skrivas. Inga personskador.

03.14 Falköping, drograttfylleri
På Wetterlinsgatan stoppas en bilist för kontroll. Två män i 30-årsåldern färdas i bilen och båda misstänks vara drogpåverkade. De tas med för provtagning och föraren rapporteras för drograttfylleri och passageraren för ringa narkotikabrott.

03.26 Mölnlycke, inbrott
På Hemköp i Mölnlycke har flera personer tagit sig in. Enligt vittnen har man burit ut säckar med gods och sen åkt iväg med bil från platsen. De har försvunnit i en mörk SUV och polisen har sökt efter den med många enheter men inte kunnat få stopp på den. Oklart vad som stulits.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra