Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Ryhov, Mejerigatan, Eksjö, Industrigatan, Vetlanda, Jönköpings län

Morgonens sammanfattning är idag försenad på grund av sjukdom.

08.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen pverson har gripits för brott, en har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning.

00.05 samtal till polisen om att en person ska ha blivit misshandlad i Ryhov i Jönköping. Det var en man i 25-årsåldern som ska ha blivit misshandlad och fått sårskador på kroppen och därefter sökt  sjukhusvård. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel och inledningsvis finns ingen misstänkt. Hur misshandeln ska ha gått till är inte klarlagt.

00.52 en man i 20-årsåldern påträffades av en polispatrull på Mejerigatan i Eksjö. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

01.32 SOS-larm till polisen om bilbrand på Industrigatan i Vetlanda. Polisen har påbörjat en utredning am skadegörelse genom brand eftersom man kan misstänka att branden är anlagd.

01.38 samtal till polisen om att någon ska ha krossat två fönsterrutor på polishuset i Vetlanda. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse samt genomfört en platsundersökning. Två stenar är anträffade på platsen.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra