Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Kvinna som under morgonen ramlat från en balkong

Karlstad, Värmlands län

Under tidiga morgonen inkom larm om att en kvinna på något sätt fallit från en balkong på en ort utanför Karlstad. Kvinnan förd med ambulanshelikopter till sjukhus. Under tidiga morgonen och förmiddagen har en mängd förundersökningsåtgärder vidtagits för att säkerställa det faktiskta händelseförloppet och därmed kunna fastställa vad som förklarar händelsen.

Denna händelse kommer att uppdateras i det fall det framkommer omständigheter som polisen kan gå ut med. 

Uppdatering kl 12:50

Initialt under morgonen inkom uppgifter i ärendet som kunde tyda på att kvinnan utsatts för brott. Med anledning av detta togs beslut om att inleda en förundersökning om grov misshandel. Utifrån det så mar man vidtagit en mängd förundersökningsåtgärder.  Misstanken om brott har inte stärkts under dagen. Förundersökningen fortskrider dock i skrivande stund tillsvidare för att kunna klarlägga vad som verkligen förklarar varför kvinnan fallit ner från balkongen. Det finns ingen misstänkt person i ärendet. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra