Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Haga, Kronoparken, Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en lugn kväll och natt i länet

Karlstad, Haga, Kronoparken, Kristinehamn, Värmlands län

Här är några av de jobb som polisen har jobbat med.

Karlstad kl.18.11. Skadegörelse i Haga. En eller flera okända personer har krossat en ruta till en tom lokal.

Karlstad kl. 20.24. Skadegörelse i Kronoparken. En eller flera okända personer har krossat ett par rutor till en tom lokal.

Kristinehamn kl. 22.46. Misshandel i Bro. En man är misstänkt för att ha misshandlat två kvinnor utomhus. Det finns ingen information om att de båda kvinnorna ska ha behövt uppsöka sjukvård. Mannen var inte kvar på plats när polisen kom till platsen och han är inte frihetsberövad.

Kristinehamn kl.02.57. Inbrott i en butik i Bro. En eller flera okända personer har brutit upp en grind och en dörr till en butik. I nuläget är det oklart om något, och i så fall vad, har blivit stulet. En brottsplatsundersökning kommer att bli gjord under måndagen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra