Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Torsby, Säffle, Herrhagen, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Karlstad, Torsby, Säffle, Herrhagen, Värmlands län

Misshandel, Karlstad kl. 23.33

En man är misstänkt för att misshandlat sin hustru i deras bostad. Mannen, som är i 35-årsåldern, blev gripen av patrullen som var på plats och efter förhör är mannen fortsatt frihetsberövad och alltså numera anhållen som misstänkt för misshandel och barnfridsbrott. Det finns ingen information om att kvinnan har uppsökt sjukvård.

Rattfylleri, Torsby kl. 00.38

En bilist, en man i 60-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd på E16 i höjd med Fryksände. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och är efter provtagning fortsatt misstänkt för rattfylleri.

Narkotikabrott, Säffle kl. 01.51

Vid kontroll av ett fordon hittar patrullen misstänkt narkotika på en passagerare i bilen. Passageraren, en man i 30-årsålden, blir misstänkt för narkotikabrott genom innehav.

Stöld, Karlstad kl. 01.53

En kille i 20-årsåldern är misstänkt för att ha stulit saker ur två olika kvinnors handväskor inne på en restaurang i Herrhagen. Killen blir misstänkt för grov stöld och försök till grov stöld. Polisen har varit på plats och identifierat den misstänkte men han blev inte frihetsberövad.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 15 personer eller fordon, omhändertagit två personer enligt LOB, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Mest läst av andra