Karta som med röd fyrkant ramar in Kristinehamn, Karlstad, Kronoparken, Hagfors Kommun, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn, Karlstad, Kronoparken, Hagfors Kommun, Värmlands län

Kristinehamn

02.34: I samband med en kontroll på E18 blir en passagerare i en bil misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Passageraren, en man i 20-årsåldern, får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

22.23: Polisen blir kallade till en adress i Karlstad kommun och kan på plats gripa en man i 30-årsåldern. Mannen ska ha hotat några personer och är nu misstänkt för övergrepp i rättssak, olaga hot och ofredande. Mannen anhölls senare under natten.

22.38: En man i 45-årsåldern grips och blir misstänkt för misshandel av en kvinna i 45-årsåldern som han har en relation med. Mannen anhölls senare under natten.

23.41: I Kronoparken stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Hagfors

Kring midnatt befann sig polisen vid en adress i Hagfors kommun där det pågick en fest. På plats upprättar man en anmälan om ringa misshandel samt en anmälan och motanmälan gällande misshandel. Samtliga inblandade är under 20 år.

Mest läst av andra