Karta som med röd fyrkant ramar in Kristinehamn, Strandudden, Årjäng, Säffle, Östra Storgatan, Hagfors, Torsby, Karlstad, Sundsta, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten i länet

Kristinehamn, Strandudden, Årjäng, Säffle, Östra Storgatan, Hagfors, Torsby, Karlstad, Sundsta, Värmlands län

Kristinehamn
22.15. En man i 50-årsåldern stoppas i Enserud och blir misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning, häleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

00.05. En anmälan gällande våld mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman samt våldsamt motstånd har upprättats efter en händelse på Strandudden. Patrullerna skulle kontrollera en ung man varpå denne väljer att springa från platsen. Patrullen kommer ikapp men mannen gör kraftigt motstånd innan han beläggs med handfängsel.

01.13. I samband med att en man skulle omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer blir han våldsam mot patrullen. En anmälan gällande misshandel, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd har upprättats. Gällande den första rubriceringen ska mannen ha slagit en annan man i ansiktet.

Årjäng
22.33. En kvinna i 45-årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning och narkotikabrott, innehav samt eget bruk. Beslut om kroppsbesiktning.

Säffle
22.54. En man i 30-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott, innehav efter att patrull kontrollerat honom på Östra Storgatan i Säffle.

Hagfors
00.01. En ung kvinna misstänks för brukande av falsk urkund efter att ha använt någon annans legitimation för att ta sig in på krogen.

02.00. En man i 25-årsåldern har omhändertagits enligt LOB. I samband med omhändertagandet blev mannen hotfull och yttryckte sig olämpligt mot en polis. En anmälan gällande hot mot tjänsteman har därmed upprättats.

Torsby
01.26. En ung man blir misstänkt för brukande av falsk urkund efter att en ordningsvakt upptäckt att han hade använt någon annans legitimation. Vårdnadshavare till platsen och anmälan upprättad.

Karlstad
00.58. En man i 20-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk, efter att patrull kontrollerat honom på Sundsta. Beslut om kroppsbesiktning.


Under natten har våra patruller förverkat en del alkohol från ungdomar. Patrullerna har bland annat skrivit anmälan om brott mot alkohollagen där ungdomarna blivit uppsatta som vittnen och vårdnadshavare har kontaktats. En del ungdomar har vi även kört hem till sina vårdnadshavare då de varit alltför berusade.
Patrullerna har utöver student och dylikt hanterat ärenden kopplat till misshandel, psykisk ohälsa och kontroller av personer samt 13 ärenden kopplat till hög musik från fordon.

Mest läst av andra