Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Kvarnberget, Säffle, Rolfserud, Kristinehamn, Södermalm, Filipstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Karlstad, Kvarnberget, Säffle, Rolfserud, Kristinehamn, Södermalm, Filipstad, Värmlands län

Narkotikabrott, Karlstad
23.15. En man i 40-årsåldern kontrolleras på Kvarnberget i Karlstad och blir misstänkt för ringa narkotikabrott.

Narkotikabrott, Säffle
00.18. En kontroll utförs på en bilist som stannat intill väggrenen i Rolfserud. I fordonet anträffas två sovande personer varav föraren uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Anmälan upprättas om narkotikabrott, eget bruk och innehav. Misstänkt är en kvinna i 20-årsåldern.

Ringa misshandel, Kristinehamn
22.29- En kvinna larmar om att en man har misshandlat henne i området Södermalm. Patrull till platsen för att höra målsäganden. Anmälan om ringa misshandel, misstänkt är en man i 25-årsåldern.

Brand, Filipstad
01.53. En patrull beordras till centrala Filipstad med anledning av att det brann på en balkong. Räddningstjänsten släckte av, ingen person kom till skada. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättades för att utreda varför branden uppstått.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...