Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Arvika, Höljes, Motorstadion, Karlstad, Tingvallastaden, Råtorp, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Arvika, Höljes, Motorstadion, Karlstad, Tingvallastaden, Råtorp, Värmlands län

Försök till grov misshandel, Arvika
02.43. En kvinna i 30-årsåldern blir misstänkt för försök till grov misshandel efter att ha kört på målsägandens arm med sin bil. Målsäganden, en man i 30-årsåldern, ska ha ådragit sig skrapsår i samband med händelsen. Vid 03.06 blir kvinnan målsägande i ett annat ärende då en annan man i 30-årsåldern kastar ett glasföremål mot hennes bil. Patrull upprättar anmälan om skadegörelse.

Narkotikabrott, Höljes
23.44. En man i 30-årsåldern kontrolleras i området vid motorstadion och uppvisade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Beslut om kroppsbesiktning och mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Mordbrand, Höljes
01.07. En man i 20-årsåldern greps på campingen efter att ha tänt eld på diverse föremål som tillhörde honom själv. En del skador har uppstått på ett förtält samt husbilen, men ingen person kom till skada. Ordningsvakter var snabbt på plats och släckte. Området är avspärrat.
Mannen anhölls under natten efter beslut från åklagare.

En person har omhändertagits enligt LOB i samband med arrangemanget under natten.

Brott mot knivlagen, Karlstad
01.59. En man i 20-årsåldern kontrolleras av patrull i Tingvallastaden. Man anträffar ett föremål som faller under knivlagen i mannens ägo varvid han blir misstänkt för brott.

Rattfylleri m.m, Karlstad
02.39. Polis blir kontaktad med anledning av att en bilist kört in i en taxiförares fordon, som vid tillfället hade passagerare. Bilisten ska därefter ha smitit från platsen. Bara några minuter senare inkommer flera larm till SOS om att en bilist har kört in i väggen på en fastighet på Råtorp. När patruller anländer till platsen kan de konstatera att bilisten kört in i husfasaden samt en byggställning. Det är oljeläckage på platsen, föraren har ådragit sig en del skador och ses över av ambulans. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, framkallande av fara för annan, ringa narkotikabrott eget bruk, smitning från trafikolycka samt ej iakttagit väjningsplikt gentemot annat fordon.

Misshandel, Karlstad
03.00. Ett bråk uppstår mellan flera individer i Tingvallastaden. En man i 20-årsåldern avförs med ambulans för observation. I nuläget finns ingen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...