Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Arvika, Mangskog, Säffle, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natt till lördag polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Arvika, Mangskog, Säffle, Värmlands län

23.08 Karlstad. Misshandel. Kvinna i tjugofemårsåldern misstänks för misshandel och olaga hot. Kvinnan ska ha hotat två kvinnor i samma ålder till livet och misshandlat den ena kvinnan. Brotten ska ha skett på en lokaltrafikbuss i Karlstad.

23.16 Arvika. Trafikbrott. Pojke i femtonårsåldern misstänks för olovlig körning efter att ha kontrollerats i Mangskog. En polispatrull noterade att ett fordon registrerat som traktor framfördes i hastighet som översteg 30 km/h. Fordonet är därmed att anse som manipulerat och utgör då personbil. Föraren saknade behörighet att framföra personbil. Fordonet taget i beslag.

06.39 Säffle. Trafikolycka personskada. En personbil har kolliderat med en älg på väg 533 söder om Säffle. Förare ådragit sig skador och förd till sjukhus med i nuläget oklara skador. 

Inga grövre brott under natten i Värmland. Två viltolyckor, fyra misshandelsärenden, tre ofredande/förargelse, tre trafikbrott, fyra suicidärenden samt tjugoen fordons/personkontroller.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/oktober/12/12-oktober-07.37-sammanfattning-natt-varmlands-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...