Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Filipstad, Karlstad, Arvika, Drottninggatan, Kronoparken, Torsby, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till söndag polisområde Värmland.

Värmland, Filipstad, Karlstad, Arvika, Drottninggatan, Kronoparken, Torsby, Värmlands län

21.07 Filipstad. Våld mot tjänsteman. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för våld mot tjänsteman efter att ha utövat våld mot ordningsvakt och polis. Mannen omhändertogs initialt av ordningsvakter vid en tillställning i Filiipstads kommun. Då det föreföll föreligga vårdbehov tillkallades ambulans. Den nu misstänkte personen vägrade att medfölja ambulansen och gav sig då på ordningsvakter. Han handfängslades och omhändertogs av polis. En polis blev då sparkad av trettiofemåringen. Polisen förd till sjukhus men är ej allvarligt skadad. Den misstänkte trettiofemåringen bojades, försågs med spotthuva och fördes till arrest. Han är nu misstänkt hot mot tjänsteman samt våld mot tjänsteman.

22.20 Karlstad. Misshandel i nära relation, BINR. Man i femtiofemårsåldern gripen misstänkt för att han misshandlat en kvinna i samma ålder. 

00.01 Arvika. Rattfylleri. Polispatrull i centrala Arvika kontrollerar fordonsförare. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri.

01.40 Arvika. Misshandel. Polisen larmas till ett bråk på en krog i Arvika. På plats vill slagskämparna inte medverka och blir avvisade från platsen i enlighet med §13 polislagen (avvisa person/personer som utgör ett hot mot allmän ordning)

01.51 Karlstad. Olaga hot. Man i tjugoårsåldern hotad av okänd gärningsman på Drottninggatan i Karlstad. Mannen blev hotad av en person med kniv. Målsägaren är inte skadad.

02.07 Arvika. Misshandel. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för att ha hotat och misshandlat två personer, en kvinna i tjugofemårsåldern och en man i trettioårsåldern. Brotten ska ha skett vid en snabbmatsrestaurang i Arvika.

02.32 Filipstad. Brand. Brand i lastbil. Helt utbrunnen. Intillstående lastbil fått vissa värmeskador. Anmälan brand utan misstanke om brott.

03.37 Karlstad. Rattfylleri. Man i trettioårsåldern misstänkt för drograttfylleri efter kontroll på Kronoparken.

03.39 Torsby. Brott mot knivlagen. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för brott mot knivlagen efter att omotiverat medfört kniv på olämpligt sätt.

04.24 Karlstad. Misshandel, BINR. Man i femtioårsåldern misstänkt för att ha misshandlat närstående kvinna i femtiofemårsåldern. Kvinnan uppger bland annat att mannen sparkat henne.

I övrigt småbråk, ofredandebrott, trafikbrott samt rutin- och trafikkontroller. Sju personer hanterade för fylleri.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra