Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Kristinehamn, Säffle, Verkligheten, Karlstad, Arvika, Haga, Sunne, Västra Ämtervik, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till söndag polisområde Värmland.

Värmland, Kristinehamn, Säffle, Verkligheten, Karlstad, Arvika, Haga, Sunne, Västra Ämtervik, Värmlands län

22.12 Kristinehamn. Man i femtonårsåldern misstänkt för olovlig körning. Femtonåringen stoppades i en hastighetskontroll. Hastigheten översteg tillåten hastighet för aktuellt fordon. Han rapporteras därför för både olovlig körning då han saknar behörighet för fordonet samt hastighetsöverträdelsen i sig.

22.42. Säffle. Specialstraffrätt. Man i femtioårsåldern misstänks för falskt larm. Mannen ringde till polisen och påstod sig vara knivskuren vilket inte var överensstämmande med verkligheten. Mannens telefon tagen i beslag.

01.06 Karlstad. Misshandel. Man i tjugofemårsåldern utsatt för misshandel i centrala Karlstad. Man i trettioårsåldern misstänkt gärningsman.

01.09 Karlstad. Narkotikabrott. En man och en kvinna i tjugoårsålderns misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk efter kontroll på krog i centrala Karlstad. Mannen misstänks även för innehav.

01.12 Arvika. Rattfylleri. Kvinna i fyrtioårsåldern omhändertagen för kroppsbesiktning efter misstanke om rattfylleri, detta efter kontroll i centrla Arvika.

02.26 Karlstad. Misshandel. Kvinna i tjugofemårsåldern utsatt för misshandel i stadsdelen Haga. Okänd gärningsman.

03.53 Sunne. Rattfylleri. Man i femtioårsåldern misstänkt för rattfylleri efter kontroll på E45 vid Västra Ämtervik. Körkort omhändertaget på plats.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser i Värmland

Alternativ text:

Natt till söndag rapporterades flera händelser inom polisområde Värmland.

Vid 22.12 i Kristinehamn stoppades en man i femtonårsåldern för misstänkt olovlig körning. Han saknade behörighet för fordonet och överskred tillåten hastighet.

Klockan 22.42 i Säffle misstänks en man i femtioårsåldern för falsklarm efter att ha ringt polisen och påstått sig vara knivskuren.

Klockan 01.06 i Karlstad blev en man i tjugofemårsåldern misshandlad, med en man i trettioårsåldern som misstänkt gärningsman.

Klockan 01.09 i Karlstad greps en man och en kvinna i tjugoårsåldern för misstänkt narkotikabrott efter en kontroll på en krog.

Klockan 01.12 i Arvika omhändertogs en kvinna i fyrtioårsåldern för kroppsbesiktning på grund av misstänkt rattfylleri.

Klockan 02.26 i Karlstad blev en kvinna i tjugofemårsåldern misshandlad i stadsdelen Haga av en okänd gärningsman.

Klockan 03.53 i Sunne misstänks en man i femtioårsåldern för rattfylleri efter en kontroll på E45 vid Västra Ämtervik, där hans körkort omhändertogs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra