Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Arvika, Torsby, Karlstad, Kronoparken, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten har varit lugn i polisområde Värmland

Värmland, Arvika, Torsby, Karlstad, Kronoparken, Värmlands län

Arvika, narkotikabrott
23.51: En man i 20-årsåldern kontrolleras och misstänks för narkotikabrott, innehav samt eget bruk. Mannen provtagen, analys får utvisa om mannen haft någon olaglig substans i kroppen.

Torsby E45, rattfylleri
00.03: Vid ett fordonsstop misstänks en man i 20-årsåldern för att vara påverkad av narkotika, mannen medtas för provtagning. Analys får utvisa om mannen haft någon olaglig substans i kroppen. Mannen misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Karlstad, rattfylleri
01.05: Polispatrull rapporterar en man i 25-årsåldern för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Detta efter att ett fordon stoppats i kronoparken och föraren uppträder påverkat.

I övrigt har ärenden under natten varit av rutinkaraktär, fordonsstopp och personkontroller. Ett par tre viltolyckor är inrapporterade under natten, inga personskador. Under natten har även hanterats ärende med psykisk ohälsa.

Mest läst av andra