Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmlands, Karlstad, Säffle, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av händelser från Värmlands län, natten har ur polisiär synvinkel varit lugn

Värmlands, Karlstad, Säffle, Värmlands län

Karlstad
23.49: En nattklubb hade under kvällen haft en grupp med stökiga gäster. Polispatrull fick bistå ordningsvakter vid avvisande av sex stycken gäster. Det var först när polis anlände platsen som gästerna lämnade.

Säffle
00.06: SOS-alarm meddelar att det brinner i ett två familjs hus. Öppna lågor är synlig ifrån köket. Räddningstjänst, ambulans samt polis är beordrade till platsen. Inga personer kvar på adresserna. Rökdykning utförs. Fastigheten spärras av för teknisk undersökning. Anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet är upprättad av polispatrull.

Patruller har också hanterat omhändertagande enligt lob, lag om omhändertagande enligt berusad person. Trafikolyckor med vilt är hanterat. Ärenden med psykisk ohälsa har förekommit.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...