Karta som med röd fyrkant ramar in Värmlands, Karlstad, Arvika, Säffle, Munkfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i Värmlands län

Värmlands, Karlstad, Arvika, Säffle, Munkfors, Värmlands län

Karlstad
22.37: En kvinna i 25-årsåldern tvingas söka sjukvård efter att ha blivit påkörd i Karlstad av en bil. Bilisten lämnade platsen utan att ge sig till känna. En polisanmälan gällande vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycka är upprättad.

Arvika
02.21: En man i 20-årsåldern omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande enligt berusad person. Mannen misstänks även för narkotikabrott/ ringa, eget bruk.

Säffle
03.26: En brand har av okänd anledning börjat i ett soprum/ uthus. Räddningstjänsten släcker och polispatrull upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Munkfors
05.02: SOS-alarm meddelar att de skickar resurser på ett dikeskört fordon. Föraren som sitter kvar i fordonet uppträder påverkat, mannen i 50-årsåldern misstänks för rattfylleri. Provtagning genomförs och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Mannen följer sedan med ambulans till sjukvården, skadebild okänd.

Ett antal omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person har genomförts i länet. Det har även hanterat ärenden kring psykisk ohälsa. Ett antal viltolyckor har även hanterats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra