Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Skellefteå, Bureå, Kåge, Ersboda, Grisbacka, Frasses, Backenvägen, Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

sammanfattning natt Umeå har haft ett försök till personrån och en bilbrand under natten. I skellefteå har två personer gripits för stöld alternativt häleri i Bureå och ytterligare två personer har gripits i Kåge med samma brottsrubrisering.

Umeå, Skellefteå, Bureå, Kåge, Ersboda, Grisbacka, Frasses, Backenvägen, Västerbotten, Västerbottens län

UMEÅ

22.30 brinner en bil på Ersboda och polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gärningsman är gripen i nuläget.

 

Vid 23 tiden igår kväll utsätts en ungdom i Umeå för ett rånförsök av tre män i 20-års åldern på Grisbacka. Pojken som är i 13-års åldern stod i busskuren mellan Coop och Frasses efter Backenvägen och väntade på bussen. De tre männen försöker tvinga till sig pojkens pengar. När pojken förklarar att han inte har pengar hotas han med vad han uppfattar som en pistol. Ingen är i nuläget gripen.

Polisen vill gärna ha kontakt med personer som har befunnit sig på/vid platsen vid tidpunkten och som kan ha uppgifter att ge angående händelsen.

 

SKELLEFTEÅ

Under kvällen vid 21-tiden greps två personer i Bureå misstänkta för stöld alternativt häleri och patrullen har tagit stöldgods i beslag. Personerna anhölls senare under kvällen.

VId 01-tiden i Kåge greps även där två personer för stöld alternativt häleri senare under natten. även där har stöldgods tagits i beslag för fortsatt utredning.

Polisen Västerbotten

Mest läst av andra