Karta som med röd fyrkant ramar in Örträsk, Åsele, Vindeln, Umeå, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Örträsk, Åsele, Vindeln, Umeå, Skellefteå, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:35 Misshandel, Lycksele
Polis kontrollerar en fest/festival i Örträsk där det är flera hundra besökare. Berusningsnivån är hög och patrullerna avvärjer flera bråk. Anmälningar gällande misshandel upprättas.

00:59 Misshandel, Åsele
Polisen får samtal om en bilist som kört in i sidan på en annan bil utanför Åsele. Bilisten kör sedan ner i diket. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri. I samband med olyckan ska föraren av den andra bilen ha misshandlat den rattfyllerimisstänkte mannen. En anmälan om misshandel upprättas.

01:22 Rattfylleri, Vindeln
Polisen får samtal om en bil som framförs vingligt i Vindeln. En patrull kontrollerar föraren, en kvinna, som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon misstänks för grovt rattfylleri. Körkort och bilnycklar omhändertas.

02:17 Olaga hot, Umeå
En ordningsvakt på en krog i Umeå ringer till polisen då en kvinna  fram till vakten och uppgett att hon och hennes kompisar blivit hotade. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel, samt anmälan och motanmälan gällande olaga hot.

04:39 Stöld/inbrott, Skellefteå
Polis beordras till travet i Skellefteå där öl stulits. Inbrottet ska ha skett via ett fönster och två personer sågs springa från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra