Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Umeå, Västerbottens län

22:35 Narkotika brott, Ön Umeå

Polis kallades till en ungdomsfest på Ön i Umeå, och när de kom fram misstänkte patrullen att två av ungdomarna har tagit droger. Patrullen tog kontakt med vårdnadshavare till ungdomarna och tog sedan med sig ungdomarna på provtagning. Efter provtagning fick ungdomarna följa med vårdnadshavarna hem.

23:01 Brand i byggnad, centrala Skellefteå.

Polis räddningstjänst och ambulans kallades till en adress i centrala Skellefteå gällande brand i byggnad. Då patrullen kom till platsen brann det och det var kraftig rökutveckling. Platsen är avspärrad och patrullerna på plats har skrivit anmälan gällande mordbrand. Polisens tekniker kommer att åka till platsen under morgondagen. Ingen person har kommit till skada.

00:26 Misshandel centrala Vilhelmina

Patrull rapporterade in om ett pågående bråk utanför Folkets Hus, patrullen skingrade de inblandade, dokumenterade skador, och skrev tre anmälningar gällande misshandel samt höll förhör.

Mest läst av andra