Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbacka, Skellefteå, Ursviken, Öst På Stan, Umeå, Universitetssjukhuset, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Norrbacka, Skellefteå, Ursviken, Öst På Stan, Umeå, Universitetssjukhuset, Västerbottens län

22.21 Drograttfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Norrbacka i Skellefteå. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra.

22:22 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Ursviken. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

22:55 Stöld, Umeå
Polisen beordras till en adress Öst på stan i Umeå där en okänd gärningsman har setts ta sig in i en bil. Polisen har varit på plats och kontrollerat bilen, då finns ingen person kvar. En anmälan om stöld/försök till stöld upprätts.

01:24 Olaga intrång, Umeå
Polisen beordras till Universitetssjukhuset i Umeå med anledning av att väktare har envarsgripit en man som olovligen har tagit sig in i lokaler. På mannen anträffas misstänkt narkotika. Anmälan upprättas gällande olaga intrång och ringa narkotikabrott, innehav. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.