Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Anderstorp, Skellefteå, Berghem, Umeå, Vännäs, Ursviken, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 07:00 – 22:00

Anderstorp, Skellefteå, Berghem, Umeå, Vännäs, Ursviken, Västerbottens län

Tio personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman, en annan misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

22:31, Anderstorp, Skellefteå

Polisen kontaktas angående en krossad ruta i en bostad. Man tror att någon ska ha krossat rutan utifrån. Polisen åker till platsen och samtalar med boende på platsen. En anmälan gällande olaga hot och skadegörelse upprättas.

00:45, Berghem, Umeå

En kvinna upptäcker en för henne okänd berusad man i 20-årsåldern som har gått in i hennes bostad. Mannen ska inte vara hotfull eller aggressiv. Polisen åker till platsen. Man samtalar med personer på plats. Mannen misstänks för hemfridsbrott, anmälan upprättas.

02:13, Vännäs

En man ska ha varit våldsam mot en kvinna han har en relation med. Polisen åker till platsen. Man kan lokalisera mannen, han grips misstänkt för misshandel och barnfridsbrott. Anmälan upprättas.

02:43, Ursviken, Skellefteå

Polis och räddningstjänst larmas angående en brand. Det ska brinna i två förrådsbyggnader och ett garage. Räddningstjänsten kan släcka bränderna, ingen person ska ha kommit till skada. Polisen spärrar av platsen. Eftersom branden inneburit skada på egendom upprättas en anmälan gällande mordbrand. En teknisk undersökning av platsen kommer att genomföras.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...