Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Skellefteå, Umeå, Umedalen, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Västerbotten, Skellefteå, Umeå, Umedalen, Västerbottens län

Kl 00:00-08:00, tre personer har omhändertagits för fylleri och en har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även hanterat anmälan gällande misshandel i krogmiljö.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten (i Skellefteå). Inga personskador har rapporterats.

I övrigt:

Kl 02:23, Umeå

Polis kontaktas gällande en person som setts rycka i garageportar på Umedalen och som även varit inne i garage. Personen ska därefter ha lämnat platsen. Polis åker till adressen, men det finns inga uppgifter om att något stulits.

En liten stund senare inkommer samtal om en dikeskörd bil på Umedalen. Ingen person är kvar på platsen. Det finns misstanke om att bilen är stulen.

Strax därefter får polisen nya uppgifter om en cykelstöld i samma bostadsområde. Misstänkt person, en man i 25-årsåldern, grips misstänkt för stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

En cykel tas i beslag. Polisen tar även kontakt med bilägaren, vars bil blivit stulen.

Förhör med den misstänkte ska hållas efter att han tillnyktrat. Därefter ska åklagare fatta beslut om han ska anhållas eller inte.

Mest läst av andra