Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Umeå, Hedensbyn, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Skellefteå, Umeå, Hedensbyn, Västerbottens län

Klockan 00-07, en person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:40 Sexuellt ofredande, Skellefteå
Polis åker till en krog i Skellefteå med anledning av sexuellt ofredande. En man i 30-årsåldern misstänks ha utsatt en kvinna för sexuellt ofredande. Anmälan ska upprättas.

01:48 Rattfylleri, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Umeå. Föraren misstänks vara påverkad av alkohol och provtagning utförs. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri. Anmälan ska upprättas.

02:25 Misshandel, Skellefteå
Polis tar upp en anmälan/motanmälan gällande misshandel i centrala Skellefteå. Två män är inblandade, de är i 20- respektive 35-årsåldern.

02:29 Misshandel, Umeå
Polis tar upp en anmälan gällande misshandel. En man har ett sår vid ögonbrynet och han får skjuts till akuten. Det finns ingen misstänkt på platsen.

03:43 Brand, Skellefteå
Larm om brand i flerfamiljshus på Hedensbyn i Skellefteå inkommer. Polis åker till platsen för att inledningsvis biträda räddningstjänsten. Avspärrning utförs och de boende evakueras. Enligt initiala uppgifter förs en person med ambulans till sjukvård. Uppdaterad kl 09:30 Polis är klar på plats. Branden ska utredas och inledningsvis rubriceras händelsen som allmänfarlig vårdslöshet.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/15/15-september-07.56-sammanfattning-natt-vasterbottens-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...