Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Stenstaden, Kramfors, Folkets Park, Timrå, Sörberge, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Sundsvall, Stenstaden, Kramfors, Folkets Park, Timrå, Sörberge, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Stöld/inbrott Sundsvall. Inbrott i garage i Stenstaden. Tjuven envarsgripen av garageinnehavaren. Polis beordras till platsen. Patrull som kommer till platsen prövar gripandet som kvarstår. Mannen tas med för fortsatta utredningsåtgärder.

22:39 Brand Kramfors. Parkerad bil som brinner i Folkets park. Polis beordrade till platsen. Patrullen har upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

06:44 Trafikolycka vilt Timrå. Älgolycka på E4 vid Sörberge. En person inblandad som blöder från ansiktet. Älgen är skadad, eftersöksjägare har kallats ut. Polis är på plats. Begränsad framkomlighet.

Uppdatering 08:56 angående viltolyckan i Timrå.

Föraren undersökt av ambulanspersonal, kommer att uppsöka läkare under dagen för ytterligare kontroll.

Bilen bärgas från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka.

Uppdatering 09:31 angående inbrott i Sundsvall.

Det gripne har anhållits efter beslut av åklagare.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra