Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Matfors, Örnsköldsvik, Sörbyvägen, Stenstan, Raholmsvägen, Johannedalsvägen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Matfors, Örnsköldsvik, Sörbyvägen, Stenstan, Raholmsvägen, Johannedalsvägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:05 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Matfors. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

02:31 Brand, Örnsköldsvik
Larm inkommer om kraftig rökutveckling från en lägenhet på Sörbyvägen. Det brinner i lägenheten och branden släcks av räddningstjänsten. En man förs med ambulans till sjukhus, då han andats in rök. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Lägenheten är avspärrad för en teknisk undersökning.

03:47 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan efter samtal om slagsmål. En man i 20-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel och ringa narkotikabrott.

04:22 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen får samtal om en bil som ligger på taket på Raholmsvägen. Ingen person finns på plats när polisen anländer. Patrullen tar kontakt med ägaren som berättar att föraren av bilen, en bekant, väjt för ett rådjur. Mannen har tagit sig till sjukvård. Det finns ingen misstanke om brott.

06:17 Trafikolycka, Sundsvall
Larm inkommer om en singelolycka på Johannedalsvägen. En bil har kört i diket och när patrullen kommer till platsen möter de tre personer. En man i 30-årsåldern medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri. Patrullen omhändertar mannens körkort och bilnycklar. Mannen läggs in för tillnyktring.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra