Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Bredbyn, Själevad, Sundsvall, Granloholm, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Bredbyn, Själevad, Sundsvall, Granloholm, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:09 Grov misshandel, Örnsköldsvik: En polispatrull beordras till en adress i Bredbyn med anledning av en misstänkt misshandel där en man ska ha blivit misshandlad med någon form av tillhygge. Han förs till sjukvård med ambulans och en annan man grips och anhålls senare misstänkt för grov misshandel. Den anhållne har gjort en motanmälan gällande misshandel.

23:53 Brand, Örnsköldsvik: Polisen åker till Själevad med anledning av en garagebrand. Det finns gastuber i garaget som räddningstjänst lyckas få ut. Polisen upprättar en anmälan gällande brand utan misstanke om brott.   

04:17 Inbrott, Sundsvall: En polispatrull beordras till en butik i Granloholm där ett inbrottslarm gått. Okänd gärningsperson/gärningspersoner har tagit sig in på lagret och brutit upp ett skåp och sedan lämnat platsen. Det är oklart om något har tillgripits. Polisen dokumenterar platsen och upprättar en anmälan gällande stöld genom inbrott i butik.

Övrigt: Fyra viltolyckor utan personskador har rapporterats in till polisen under natten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra