Karta som med röd fyrkant ramar in Timrå, Västernorrlands Län, Ånge, Inre Hamnen, Söråker, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Timrå, Västernorrlands Län, Ånge, Inre Hamnen, Söråker, Västernorrland län, Västernorrlands län

Lördag kväll och natt, Timrå

Under eftermiddagen, kvällen och natten har polisens ledningscentral tagit emot flera samtal gällande allmänhet som har störts av den höga ljudnivån i samband med en bilcruising i Timrå. Polisen har haft en planerad insats på orten med anledning av cruisingen.

Polisen har under natten tagit en moped i beslag efter misstanke om att den gick för fort. En annan förare har rapporterats misstänkt för drograttfylleri. 

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har två personer kontrollerats efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har utöver nedanstående ärenden utfört kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott.

03:49 Rattfylleri, Ånge
Polisen uppmärksammar ett fordon i Ånge. Föraren försöker undkomma polispatrull men de får snart stopp på honom. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad. Han medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri, drograttfylleri och ringa narkotikabrott. 

03:57 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Inre hamnen. Polisen utfärdar en ordningsbot då bilen har solfilm på främre sidorutorna, vilket är otillåtet. Föraren vill dock inte godta böter varför anmälan istället upprättas. 

Övrigt: En viltolycka har skett under natten på E4 Bölesjön, Söråker, Timrå. Inga personskador uppstod. 

Mest läst av andra