Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser

Västernorrland län, Västernorrlands län

22:08 Drograttfylleri, centrala Sundsvall

Patruller i Sundsvall stoppade en bil där föraren misstänks för drograttfylleri. Föraren en kvinna i 35 års åldern medtogs för provtagning. Passageraren, en man i 35-40 års åldern omhändertogs enligt LOB. I bilen påträffades även en mindre mängd misstänkt narkotika.

22:50 Rattfylleri, Johannedal Sundsvall

Efter ett trafikstopp är en kvinna i 55 års åldern misstänkt för rattfylleri. Kvinnan blåste positivt i sålliningsinstrumentet och medtogs efter det för vidare provtagning.

02:28 Våld mot tjänsteman/Fylleri, centrala Sollefteå.

Patrull uppmärksammade ett bråk mellan tre personer utanför Old Oak i Sollefteå. Patrullen tillkallade yttterligare patrull och ordningsvakter till platsen, patrullerna fick med hjälp av batong och pepparspray till slut stopp på bråket. De tre männen som är i  20 -25 års åldern omhändertogs enligt LOB. Patrullen skrev även anmälan våld mot tjänsteman samt åverkan på polisbil.

02:39 Rattfylleri, Ånge (uppdatering av Liv Fahlén, kommunikatör)
En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon på E14 i höjd med Tälje. Föraren, en man, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med patrullen för provtagning. Efter provtagning misstänks föraren för drograttfylleri, samt grov olovlig körning. Bilen är avställd och har körförbud. Passageraren, en kvinna, misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Bilnycklarna omhändertas med stöd av Polislagen (PL24§).

04:14 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Polis kallas till Solberg efter samtal om inbrott i en affär. Enligt initiala uppgifter har inbrottet skett via en dörr och tobak ska ha stulits. En patrull har varit på plats för en brottsplatsundersökning och vissa spår har säkrats. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra