Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall, Skönsberg, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Västernorrland, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall, Skönsberg, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län

Kl 00:00-08:00. Två personer har omhändertagits för fylleri (varav en i ärende här nedan). Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

Kl 01:53, Sollefteå

Polis kontaktas med anledning av misstänkt rattfylleri. Polispatrull påträffar aktuell bil på en adress lite senare. Mannen som misstänks ha kört bilen får följa med för provtagning och förhör.

En anmälan upprättas.

Kl 02:43, Härnösand

Två bilar har kolliderat. Polispatrull åker till platsen och en av förarna får en ordningsbot (böter).

Kl 03:50, Sundsvall

En person uppges ha blivit misshandlad i centrala Sundsvall. Polispatrull håller förhör och upprättar en anmälan.

Kl 04:34, Härnösand

Kvinna uppges ha blivit misshandlad av en man på en adress. Polispatrull åker till platsen. Förhör hålls och anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

Kl 05:20, Sundsvall

Bilist har kört av vägen vid en rondell i Skönsberg. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

En man som befinner sig vid bilen misstänks vara föraren. Han får följa med för provtagning och omhändertas därefter med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Förhör hålls och anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. Mannens körkort omhändertas.

Bilen bärgas från platsen.

Kl 05:51, Timrå

Larm om brand i byggnad. Det visar sig senare vara pulversläckare som utlösts i ett trapphus, ingen brand. Polispatrull upprättar anmälan om skadegörelse.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra