Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sundsvall, Skönsberg, Sollefteå, Örnsköldsvik, Mellansel, Nacksta, Timrå, Vivsta, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

En person har, utöver nedanstående, mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri

00:13 Inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en företagslokal i Skönsberg med anledning av att ett larm gått. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in genom en ytterdörr. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas på platsen.

Det är i nuläget oklart vad som/om något är tillgripet. En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

00:22 Skadegörelse, Sollefteå: Polispatrull beordras till en bostadsadress med anledning av skadegörelse på en toalett i samband med en fest. En anmälan upprättas.

01:00 Misshandel, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till en adress i Mellansel med anledning av ett bråk/misshandel på en fest. En person som blivit slagen av andra personer på platsen förs till sjukvård.

En anmälan gällande misshandel samt skadegörelse och en anmälan gällande grov misshandel upprättas.

01:50 Drograttfylleri, Sundsvall: Vid stopp och kontroll av en personbil i Nacksta misstänks föraren, en kvinna, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

En passagerare, en man, misstänks för ringa narkotikabrott (bruk samt innehav).

01:51 Olovlig körning, Örnsköldsvik: Polispatrull stoppar en A-traktor som misstänks kunna gå fortare en tillåtet. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning. Föraren är minderårig och vårdnadshavare kontaktas. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:33 Trafikolycka, Timrå: Polispatrull beordras till E4, Vivsta, där en personbil kört in i mitträcket. Polisen har inga uppgifter om att någon skadats. Bärgare tillkallas. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

04:29 Rattfylleri, Örnsköldsvik: Bilförare, en man, i Örnsköldsvik blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas och mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra