Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Tallnäs, Timrå, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser

Tallnäs, Timrå, Västernorrlands län

23:41 - Narkotikabrott. Tallnäs, Timrå

Polis kontrollerar en man som uppträtt påverkad. Mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och medtas till provtagning.

00:44 - Misshandel. Sollefteå

Polis kallas till ett hotell med anledning av ett bråk mellan flera män. På plats visar det sig att en utav personerna har fått ett slag i ansiktet. Polis skriver anmälan gällande misshandel.

01:13 - Lugnt i länet

Tre personer har hittills omhändertagits på grund av sin berusning.

01:31 - Trafikkontroll. Örnsköldsvik

Polis genomför en trafikkontroll där tre förare får motta ordningsbot för att ha överskridit högsta tillåtna hastighet.

01:53 - Narkotikabrott. Inre Hamnen, Sundsvall

Polis kontrollerar en man i 20-årsåldern. Vid kontrollen bedöms mannen vara påverkad av narkotika. Han medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

02:17 - Narkotikabrott. Stenstan, Sundsvall

Polis kontrollerar en man som uppträtt påverkad. Mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och medtas till provtagning. Polis skriver anmälan.

04:36 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.