Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Haga, Stenstan, Sollefteå, Medelpad, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Sundsvall, Haga, Stenstan, Sollefteå, Medelpad, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Bedrägeri, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Haga där en taxikund, en man, uppges inte vilja betala för sin resa. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

En anmälan gällande ringa bedrägeri upprättas.

01:36 Misshandel. Sundsvall:
Polispatrull beordras till en restaurang i Stenstan där en man uppges ha misshandlat en annan man. Förhör hålls. Den misstänkte mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

En anmälan gällande misshandel och våldsamt motstånd upprättas.

Den målsägande mannen får skjuts av patrull till sjukvård.

02:10 Sollefteå:
Polispatrull beordras till ett hotell där en man uppges ha misshandlat en annan person. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

En anmälan gällande misshandel upprättas.

Övrigt:
Tre personer har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har under natten hanterat ett ärende i lokalpolisområde Medelpad där en man misstänks ha misshandlat en kvinna som han hart en relation med. Kvinnan har fått skjuts av patrull till sjukvård. En anmälan gällande misshandel ät upprättad.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra