Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ånge, Sollefteå, Örnsköldsvik, Domsjö, Sundsvall, Skönsberg, Haga, Veranda, Ljustadalen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Ånge, Sollefteå, Örnsköldsvik, Domsjö, Sundsvall, Skönsberg, Haga, Veranda, Ljustadalen, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.26 Misshandel, Ånge:
Polispatrull beordras till centrala Ånge där en man uppges ha slagit en annan man. De båda inblandade ska vara bekanta med varandra. Patrullen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

01.37 Rattfylleri, Sollefteå:
Bilförare i Sollefteå stoppas av en medborgare efter att ha kört vingligt och på fel sida av vägen i Sollefteå. Polispatrull beordras till platsen och föraren får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

02.03 Rattfylleri, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till Domsjö där en personbil körts av vägen. Föraren, som lämnat olycksplatsen, lokaliseras och då det uppstår misstanke om rattfylleri får föraren följa med för provtagning.

En anmälan gällande grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycksplats upprättas.

Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckan.

03.26 Viltolycka, Sundsvall:
Olycka med personbil och rådjur på E4, Skönsberg. Inga personskador rapporteras.

04.07 Brand, Sundsvall:
Larm om brand i fasaden på en villa på Haga i Sundsvall. Det uppges även ha brunnit på en veranda. Ingen person uppges ha skadats. Branden ska utredas och platsen spärras av för teknisk undersökning.

04.37 Stöld, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Ljustadalen där två crossmotorcyklar och en cykel uppges ha stulits under natten. Vissa spår säkras på platsen och en anmälan upprättas.

Övrigt:
Två personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...