Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors, Docksta, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors, Docksta, Västernorrlands län

Sex personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:32, Sundsvall

Polisen kontrollerar en man. Det visar sig att mannen bär kniv. Han misstänks för brott mot knivlagen. Anmälan upprättas. Polisen beslagtar kniven.

23:33, Örnsköldsvik

Polisen larmas till en fest där tre män ska ha hamnat i bråk. Polisen åker till adressen, inga inblandade ska ha fått några skador. Två anmälningar gällande misshandel upprättas, där en av männen ska ha varit våldsam mot de två andra.

03:59, Kramfors

Docksta, en personbil har voltat. Polis och ambulans åker till platsen. Tre personer fanns i bilen, ingen av dem uppges ha fått allvarliga skador. Föraren av bilen, en man i 20-årsåldern, får åka med ambulans till sjukvård för kontroll. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.