Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Sollefteå, Sundsvall, Inre Hamnen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Västernorrland, Sollefteå, Sundsvall, Inre Hamnen, Västernorrlands län

Kl 00:00-08:00, en person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 01:31, Sollefteå

Larm om brand i villa, strax öster om Sollefteå. Det handlar om en fullt utvecklad brand. 

Oklart om någon befunnit sig i huset då det började brinna. Polisen har sökt personerna som uppges bo där, men har inte fått kontakt med dem.

Polisen ska utreda hur branden startat. En avspärrning är gjord i väntan på teknisk undersökning av platsen. Uppdatering kl 13: Polisen har under dagen haft kontakt med en av personerna som är boende på adressen. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha befunnit sig i huset när det  brann. 

Kl 04:49, Sundsvall

Polis beordras till Inre hamnen med anledning av stöld i butik.

Misstänkt person, en ung man, påträffas en kort stund senare. Han identifieras och anmälan gällande ringa stöld samt olaga hot upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...