Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Timrå, Vivsta, Sundsvall, Skönsberg, Inre Hamnen, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Timrå, Vivsta, Sundsvall, Skönsberg, Inre Hamnen, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk, och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:30 Stöld genom inbrott, Timrå
Polis beordras till Vivsta i Timrå med anledning av larm om inbrott i en butik. En person är gripen och ska höras. Åklagare ska kontaktas för beslut om personen ska anhållas eller inte.

00:09 Rattfylleri, Sundsvall
Polis beordras ut efter samtal om att en bil framförs vårdslöst i Skönsberg, Sundsvall. Polis stoppar och kontrollerar aktuellt fordon och det visar sig att föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort. Misstanke uppstår även om att han samt en passagerare är påverkade av narkotika och provtagning utförs. Föraren misstänks för grov olovlig körning samt för drograttfylleri och passageraren för ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:42 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Inre Hamnen i Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren samt en av passagerarna är påverkade av narkotika och provtagning utförs. Misstänkt narkotika anträffas i en annans passagerares ägo. Föraren misstänks för drograttfylleri och de två passagerarna för ringa narkotikabrott innehav respektive eget bruk. De som färdas i bilen är män i 20-årsåldern. Bilnyckeln omhändertas för att hindra fortsatt trafikbrottslighet och anmälningar ska upprättas.

01:22 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Rondellplan i Örnsköldsvik. Föraren, en man i 50-årsåldern, saknar körkortsbehörighet då den är återkallad. Han misstänks för grov olovlig körning. En man i 40-årsåldern misstänks för tillåtande av olovlig körning. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...