Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Härnösand, Bjästa, Örnsköldsvik, Själevad, Överhörnäs, Bollstabruk, Kramfors Kommun, Njurundabommen, Sundsvalls Kommun, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Västernorrland, resultat i urval från dagens trafikkontroller.

Västernorrland, Härnösand, Bjästa, Örnsköldsvik, Själevad, Överhörnäs, Bollstabruk, Kramfors Kommun, Njurundabommen, Sundsvalls Kommun, Västernorrlands län

06:34 En förare som kontrolleras på E4 i Härnösand saknar körkort och misstänks för olovlig körning. Anmälan ska upprättas.

08:00 Vid en trafikkontroll i Bjästa, Örnsköldsvik, uppstår misstanke om att en förare är påverkad av narkotika. Föraren får följa med för provtagning och resultatet får visa om brott begåtts. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, ska upprättas.

08:34 På länsväg 1026 i Själevad, Örnsköldsvik, utfärdas fyra ordningsböter och omhändertas ett körkort på grund av hastighetsöverträdelser.

09:48 I Överhörnäs, Örnsköldsvik, utfärdas en ordningsbot på grund av att en förare inte stannat korrekt vid stopplikt.

10:07 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på länsväg 333 vid Ytterlännäs, Bollstabruk, Kramfors kommun.

11:10 En förare i trakten av Njurundabommen, Sundsvalls kommun, saknar körkort och misstänks för olovlig körning. Förhör hålls och anmälan gällande olovlig körning tas upp.

Mest läst av andra