Karta som med röd fyrkant ramar in Linnégatan, Järntorget, Karl Johansgatan, Olskrokstorget, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel En person får en spark mot bröstet. En person gripen misstänkt för ett flertal misshandlar under kvällen.

Linnégatan, Järntorget, Karl Johansgatan, Olskrokstorget, Göteborg, Västra Götalands län

Vi får in ett larm om att en gärningsperson har gett sig på en man på Linnégatan och riktat en spark mot bröstkorgen. Mannen lyckas dock värja sig med armarna. Gärningspersonen lämnar sedan i riktning mot Järntorget. Inga uppgifter om allvarligare skador eller ambulansbehov. Polis åker till platsen.

Polis är på plats på Linnégatan i samband med ett trafikhinder. I anslutning till platsen ser patrull hur en gärningsperson ger sig på en man. De ingriper mot gärningspersonen. Det visar sig sedan att signalementet stämmer överens med tidigare fall av misshandlar under kvällen. Gärningspersonen grips misstänkt för misshandeln och den tidigare misshandeln på Linnégatan samt ytterligare två misshandlar under kvällen, Karl Johansgatan 17:31 samt en misshandel på vid Olskrokstorget 18:31, där en man blev slagen i ansiktet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra