Karta som med röd fyrkant ramar in Järnbrottsmotet, Radiomotet, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt Polis larmas till en hamburgerrestaurang vid Järnbrottsmotet, där en man blivit påkommen med att stjäla någon slags kemikalier.

Järnbrottsmotet, Radiomotet, Göteborg, Västra Götalands län

En personal försöker hindra mannen och blir då slagen med ett tillhygge och puttad till marken. Målsägande blöder från huvudet, i övrigt oklart skadeläge. Ambulans har tillkallats.

Gärningsmannen lämnade platsen till fots i riktning mot Radiomotet och vidare i okänd riktning. Polis hör vittnen till händelsen och söker efter gärningsmannen i området. Brottet rubriceras initialt som rån, motvärnsfallet. 

14:12, uppdatering: Polisen har sökt efter gärningsmannen, bland annat med hund. Någon misstänkt person har dock inte påträffats. Målsägande, en man i 35-årsåldern, har kontrollerats av ambulanspersonal och var inte i behov av sjukhusvård. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra