Karta som med röd fyrkant ramar in Brittgården, Storgatan, Kvarnvägen, Tibro, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat En videobutik vid Brittgården uppges ha blivit utsatt för ett rån.

Brittgården, Storgatan, Kvarnvägen, Tibro, Västra Götalands län

Anställda på en videobutik vid Storgatan kontaktar SOS och uppger att de blivit rånade av två män.  Inga uppgifter om att personalen är fysiskt skadad.

En av de två rånarna har haft kniv och de lämnade platsen på cyklar, möjligen har den andra rånaren haft ett basebollträ alt. en yxa. Ännu oklart om de fått med sig något från brottsplatsen. En person ska ha följt efter de båda rånarna från brottsplatsen. Den senaste positionen som man vet att de varit synliga är Kvarnvägen ner mot ån.

Polis åker till brottsplatsen. En patrull åker mot angiven plats där rånarna har försvunnit.  

Kl 21.08: Polis på plats. Polisen söker i närområdet. Ingen misstänkt har ännu gripits.

En hundpatrull har hittat två cyklar vid stranden i vassen. Därefter så är de båda rånarna försvunna. Hundpatrullen har även hittat maskering/kläder mm som troligen tillhör de två rånarna.

Det har även framkommit att de båda rånarna har fått med sig en okänd summa pengar. De tog även en telefon men den tappade de när de lämnade brottsplatsen.

Mest läst av andra